Stretchtenten zijn de laatste jaren een grote hit in de tentenbranche.
De stretchtent, ook wel een freeform tent of een flextent genoemd, vinden hun oorsprong in de woestijn. Door de nomadische volkeren werden deze tenten gebruikt als tijdelijk onderkomen en ter bescherming tegen zon, wind en regen.

Onze stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig elastisch doek, welke onder spanning wordt opgezet met behulp van stokken of palen en scheerlijnen. Een stretch tent kan bijna elke gewenste vorm krijgen.

Door de vele mogelijkheden ten aanzien van de uitvoering en afmetingen kunnen wij voor praktisch elke situatie een stretch tent leveren tot een oppervlakte van 150 m2.

Standaard afmetingen 9 m bij 14 m (126m2 ) (tenten zijn koppelbaar d.m.v. een koppelgoot). Kleur Chino (zandkleur)

Ook is het mogelijk om uw eigen stretchtent aan te schaffen en te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij kunnen uw stretchtent leveren in verschillende kleuren. Zelfs het full colour printen van teksten en/of logo’s is geen probleem. Het is mogelijk om te kiezen voor het full service exploitatiepakket van Jumpverhuur. Hierbij investeert u alleen in uw eigen tentdoek en doen wij de rest. 

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
9 x 14m
Op- en afbouwtijd
+/- 60 min.
Kleur doek
Zandkleur (chino)
Oppervlakte
126m2
Transport
Geen eigen vervoer mogelijk

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!