Bent u op zoek naar helium ballonnen voor een oplating, ballonnenwedstrijd of andere bijzondere gelegenheid? Wij kunnen het voor u verzorgen. U kiest de kleur(en) voor de ballonnen en het lint en wij zorgen ervoor dat de gevulde ballonnen op tijd op de juiste locatie aanwezig zijn. Ook kunnen wij voor een ballonwedstrijd een wedstrijdkaartje bevestigen, u hoeft alleen nog het retouradres in te vullen. Wij bezorgen vanaf 100 stuks (kleinere aantallen evt. mogelijk in de omgeving Leeuwarden)

Voor helium ballonnen geldt dat ze na het vullen gemiddeld 12-14 uur goed blijven. Hierna verliezen ze hun stijgend vermogen en gaat de ballon net als een luchtgevulde ballon hangen. Om de levensduur van een helium ballon te verlengen tot 4-5 dagen kunnen wij de ballonnen behandelen met hi-float. De kosten hiervan zijn 0,50 euro per ballon.

Jumpverhuur gebruikt voor de ballonoplating uitsluitend 100% biologisch afbreekbare materialen (o.a. Katoenen Touwtjes) zodat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van de natuur.

Overzicht prijzen helium ballonnen:

    aantal                  helium ballon         helium ballon met lintje          helium ballon met lintje en kaartje

      0-200                 1.00 euro p/st                    1.05 euro p/st                                  1,20 euro p/st

  200-500                 0,85 euro p/st                    0,90 euro p/st                                  1,10 euro p/st

500-1000                 0,80 euro p/st                    0,85 euro p/st                                  0,95 euro p/st

     >1000                  op aanvraag                       op aanvraag                                    op aanvraag

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!