Ballonnenboog huren

Wilt u bijvoorbeeld de aandacht vestigen op uw nieuwe bedrijfslocatie, een uitverkoop, receptie, congres, beurs een trouwerij of verjaardag? Deze aandacht zal u zeker krijgen door bijvoorbeeld een kleurrijke en sfeervolle ballondecoratie.

Om uw gasten of klanten een nog groter gevoel van welkom te geven legt u de loper uit en hangt u de slingers op. Zoals op de afbeelding te zien is is de toegang tot uw evenement of zaak niet te missen. Wij leveren de ballonnenbogen in verschillende maten, geschikt voor een enkele deur (+/- 1 meter breed), dubbele deur (+/- 2 meter breed), driedubbele deur (+/- 3 meter breed) of zelfs groter!  Prijzen verschillen naarmate uitvoering en omvang.

Een eenvoudige ballonnenboog met maximaal vier verschillende kleuren heeft u al vanaf 120 euro.

Onze ballonnenbogen worden op een verzwaard metalen statief geplaatst zodat de ballonnenboog goed en stevig staat. Het statief is na het opbouwen van de ballonnenboog vrijwel niet meer zichtbaar!

Jumpverhuur gebruikt uitsluitend 100% biologisch afbreekbare ballonnen zodat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van de natuur.

 

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!