Sarah Jubileumboog huren

Een 50ste verjaardag mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! 

Wordt je moeder binnenkort 50? Ziet je vrouw binnenkort Sara? Of misschien je buurvrouw, kennis, collega of vriendin? Met deze opblaasbare Sara zal iedereen in de buurt weten waar Sara woont!

Het gebruik is zeer eenvoudig; u haalt Sara uit de tas, sluit de blower aan en steekt de stekker in het stopcontact en binnen 2 minuten staat uw verrassing klaar.

Na het opblazen maakt u rondom de scheerlijnen vast zodat Sara stevig staat. De boog vormt een enorm leuke entree voor uw gasten.

Zeer gemakkelijk te vervoeren in een personenwagen en ook het opzetten is zeer eenvoudig en zo geregeld. (Pakket past eventueel op een passagiersstoel)

Uiteraard wordt de Sarah pop inclusief met een blower en een set haringen geleverd.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een Abraham of Sarahpop te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw feest. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt de pop bij de jarige of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u Sarah of Abraham ook gemakkelijk zelf afhalen op onze locatie. 

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!