Partyservice

Abraham en Sarah pop huren!

Kent u iemand die binnenkort 50 jaar wordt? Dan is dit uw kans om de jarige extra in het zonnetje te zetten! Laat de gehele buurt weten dat de jarige 50 jaar is geworden met deze gigantisch leuke abraham of sarah poppen! 

Tafels,stoelen en terrasverwarming huren?

Alles voor de aankleding of inrichting van uw feest! Van standaard stoelen en tafels tot het huren van luxe stoelen en buffettafels. Zorg dat uw gasten er lekker warm bij zitten door het huren van onze terrasheaters en kleed het geheel aan met bijvoorbeeld met feestverlichting en een mooie rode loper!

(Helium) Ballonnen en Ballonnenbogen.

Jumpverhuur heeft ook alles op het gebied van Ballonnen. Bestel gemakkelijk een ballonnenboog of ballonnenpilaar die aansluit op uw wensen! Kies bijvoorbeeld uw lievelingskleur of laat hem mooi in uw bedrijfskleuren uitvoeren! Uiteraard kunt ook losse ballonnen bij ons bestellen of deze laten vullen met Helium.

Uiteraard gebruiken wij voor de ballonoplating uitsluitend 100% biologisch afbreekbare materialen (o.a. Katoenen Touwtjes) zodat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van de natuur.

 

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!