Verkoop

De Zeilmakerij van Jumpverhuur

Altijd al benieuwd naar hoe Jumpverhuur is ontstaan? In 1992 begonnen wij als productiebedrijf, onder de naam MAS Friesland, die voornamelijk leverde aan Attractie verhuurbedrijven. In 2000 hebben wij besloten zelf ook verder te gaan als verhuurbedrijf. MAS Friesland is inmiddels gefuseerd met het bedrijf Sidijk en nog steeds actief als productiebedrijf.

Sidijk is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 80 werknemers en marktleider als het gaat om de levering van Springkussens, Schaatsboardingen en Industriële PVC vervaardige materialen.

Zelf zijn wij nog altijd in bezit van een kleine zeilmakerij op onze locatie waar wij tot op heden nog nieuwe attracties produceren en repareren. Door deze unieke combinatie van zowel het produceren als het verhuren van de materialen kunnen wij er altijd voor zorgen dat de producten in een perfecte conditie verkeren. Eventuele schade aan attracties kunnen wij snel zelf oplossen of bij onze collega's van Sidijk neerleggen. Door de mogelijkheid om eigen attracties en spellen te creeëren lopen wij altijd voorop met de leukste en meest innovatieve attracties!

Wij hebben inmiddels dus al meer dan 27 jaar ervaring in het maken van springkussens en allerlei zeskampspelen. Maar u bent ook voor een opblaasbaar reclameobject, een huif voor u aanhangwagen of reparatie van u dekkleed bij ons aan het juiste adres. 

 

#

"Jump Verhuur heeft dit jaar al meer dan 40.000 deelnemers van ons event een geweldige ervaring gegeven met hun opblaasbare buikschuifbaan op ons hindernisparcours. Daarbij was het contact met Jump snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!"Mud Masters (mudmasters.nl)

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!