Langste Stormbaan ter wereld

World longest Inflatable Obstacle Course is 1,968.5 feet (600 meters) long!

Wereld langste en grootste stormbaan van maar liefst 600 meter!

De grootste en langste stormbaan ter wereld is nu bij Jumpverhuur te bestellen. Nooit eerder was het mogelijk om over een opblaasbare stormbaan van zulke lengtes te klimmen, klauteren, springen en vallen! Wij kunnen de stormbaan volledig aanpassen aan uw wensen qua vorm en hindernissoort, of de baan nu voor kinderen of bootcampers bedoeld is. Selecteer de leukste hindernissen en obstacels en creëer het spectaculairste evenement ooit! 

Bekend van o.a NOS Journaal, de Metro en Nu.nl

Sinds 2017 bekend van o.a. NOS Journaalde Metro en Nu.nl! En we kunnen hem tegenwoordig zelfs nog langer en uitdagender maken!  En in 2018 een officiële wereld record met 545,071 meter in Den Helder. O.a. uitgezonden op AD.nlLOS Den Helder  en Noord Hollands Dagblad.

En sinds 2019 hebben wij een nieuw record van maar liefst 600 meter gebroken in Den Helder! Wij kunnen de stormbaan volledig aanpassen aan uw wensen qua vorm en hindernissoort, of de baan nu voor kinderen of bootcampers bedoeld is. Selecteer de leukste hindernissen en obstacels en creëer het spectaculairste evenement ooit!

Maar liefst uit te breiden tot over de 600 meter en in vrijwel elke gewenste vorm!! Wees zo creatief als u wilt! U kunt zelfs bochten maken in uw stormbaan waardoor er deze ook op kleinere locaties ingezet kan worden. Eventueel kunnen wij ook 3D tekeningen en animaties aanleveren voor de visualisatie van onze stormbanen op de plattegrond van uw evenementenlocatie.

Air Run als Side-Event

Onze Air Run Stormbanen zijn hét side-event op uw evenement! Naast het los huren van een stormbaan kunt u het ook in zijn geheel door ons laten verzorgen! Eenvoudig te integreren bij bestaande evenementen, aantrekkelijk en met een hoog fun gehalte! U heeft er geen omkijken naar! Wij zijn verantwoordelijk voor stormbaan en regelen alles! Denk hierbij aan het verzorgen van begeleiding, stroomvoorziening op locatie tot het heffen van entree!

Wensen op maat zijn uiteraard ook mogelijk! Wij denken graag met u mee! Heeft u interesse in ons Air Run Side-event neem dan gerust contact met ons op!

 

 

#

"Jump Verhuur heeft dit jaar al meer dan 40.000 deelnemers van ons event een geweldige ervaring gegeven met hun opblaasbare buikschuifbaan op ons hindernisparcours. Daarbij was het contact met Jump snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!"Mud Masters (mudmasters.nl)

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!