De kantelmuur

Een spectaculaire hindernis! Neem een aanloop en gooi jezelf zo hard mogelijk tegen de opstaande muur.

Hier door zal de muur omkantelen en beland je aan de andere zijde! Natuurlijk kan ook deze kantel muur in combinatie met andere stormbanen ingezet worden!

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een spelkussen te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het spelkussen bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het springkussen ook zelf afhalen op onze locatie. 

Veiligheid voorop!

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Onze attracties ondervinden altijd een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze spelkussens aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom raden wij het altijd aan om het spelkussen niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder te zorgen.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
4 x 4 x 4 meter
Transport Afm.
0,8 x 0,7 x 0,7 meter
Gewicht
90 Kilo
Stroombehoefte
1 x1100 Watt
Leeftijdsindicatie
vanaf 10jaar
Vrijwilligers
1 persoon
Op- en afbouwtijd
+/- 20 min.
Transport

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!