Opblaasbaar zwembad met balk huren

Dit doet het altijd goed op een leuke zeskamp. Wie komt er droog aan de overkant en wie valt in het water?
Of probeer elkaar van de balk te slaan met de (zachte) slazakken. Wie het eerst in het water ligt die heeft verloren!

Zorg ervoor dat je je tegenstander uit balans brengt en bezorg hem of haar een verkoelende ‘duik’ in het zwembad.  Het ‘zwembad met balk’ kan ook als los zwembad (zonder balk) gehuurd worden. Ook kan geprobeerd worden de persoon op de balk met waterballonnen van de balk af te kogelen.

Inclusief sla zakken en helmpjes. 

Goed weer garantie!

Uiteraard vinden wij het van een groot belang dat u en de deelnemers van uw evenement plezier beleven aan het huren van onze attracties! Maar helaas kan het weer hierbij soms een spelbreker zijn. Wanneer het enorm koud is een water attractie zoals de buikschuifbaan uiteraard niet inzetbaar. Daarom kunt u de attractie bij slecht weer 24 uur voor de start van uw evenement kostenloos annuleren. 

Watertoevoer

Het vullen van het waterbassin zal met een normale waterkraan en tuinslang ongeveer 4 uur duren.Het opbouwen van de zwembad neemt ongeveer 30 min. in beslag. Na het evenement moet het water ook weer uit het waterbasinn. Houdt hier dus ook rekening mee wanneer u de aanvraag voor de Zwembad indient. U dient de water toevoer te verzorgen op locatie.

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!