Waterloop bal huren incl. proffesionele begeleiding.

De waterloopbal, ook wel aquaball genoemd, is een transparante bal om op het water te drijven en is ruim 2 meter in doorsnede.

Via een opening met rits kun je in de waterloopbal stappen waarna deze wordt afgesloten. Deze rits is waterdicht,waardoor de inzittende droog blijft tijdens het rollen over water of als u erin ligt. U kunt ongeveer 5 tot maximaal 12 min. in de bal blijven daarna dient de deelnemer weer uit de bal te gaan. De rits moet dan weer opengemaakt worden door de begeleider en opnieuw opgeblazen worden voor de volgende deelnemer.

De waterballen zijn niet geschikt voor het doen van wedstrijden of estafettes en dienen incl. begeleiding ingehuurd te worden.

Het maximale hoogteverschil tussen wal en water mag max 20cm zijn. Het mag NIET op zandstrand gebruikt worden! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Waterballen zijn zeer kwetsbaar voor scherpe uitstekende delen, houd u dan hier rekening mee. 

Goed weer garantie!

Uiteraard vinden wij het van een groot belang dat u en de deelnemers van uw evenement plezier beleven aan het huren van onze attracties! Maar helaas kan het weer hierbij soms een spelbreker zijn. Wanneer het enorm koud is een water attractie zoals onze waterloopballen uiteraard niet inzetbaar. Daarom kunt u de attractie bij slecht weer 24 uur voor de start van uw evenement kostenloos annuleren. 

Veiligheid voor op! 

Onze waterballen worden enkel met proffesionele begeleiding verhuurd.

De juiste begeleiding bij de verhuur van de waterballen is echt een vereiste! Daarom is het bij Jumpverhuur helaas niet mogelijk om de waterballen los in te huren. De waterballen kosten per stuk 25 euro excl. btw. voor de begeleiding van de waterballen vragen wij 35 euro excl. btw. per uur

 

 

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!