Snelheidsmeter huren

Altijd al benieuwd geweest hoe hard u een bal schiet? Deze Snelheidsmeter staat op een stevig statief en kan vrijwel alles wat voorbij raast meten. Meet bijvoorbeeld de balsnelheid van uw voetbalschot! Hij is ook uitermate geschikt voor het meten van snelheden bij sporten zoals (IJs) Hockey en Tennis.

Zet de snelheidsmeter naast of achter het goal en richt hem op de locatie waar de bal vandaan wordt geschoten. Op een groot display zal de snelheid komen te staan. De snelheidmeter is in Miles per hour of Kilometer per uur instelbaar.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een spel te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het spelkussen bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het springkussen ook zelf afhalen op onze locatie. U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
1 x 0,2 meter
Transport Afm.
1 x 0,2 meter
Gewicht
5 kg
Stroombehoefte
Accu (wordt meegeleverd)
Leeftijdsindicatie
Vanaf 2 jaar
Transport

Bekijk ook …

€ 30

Goaltje

€ 5,50

Pionnen set

€ 1

Pionnen

transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!