Crossfit Bootcamp Survivalbaan

Bestorm de kruizen, waan je een weg door de elastieke muren en kijk maar eens of jij het einde kan halen zonder te vallen! Snelheid en behendigheid op de Crossfit survivalrun is van groot belang! Klim en klauter je een weg op de helling om vervolgens over de finish te glijden.

Deze Bootcamp attractie kan met twee man tegelijk bestormd worden, deelnemers moeten eerst onder een kleed door tijgeren om vervolgens over vier crossfit kruizen te springen. Daarna moeten de deelnemers door drie met elastiek gewoven muren klimmen om vervolgens over een grote muur te springen.  

Deze baan is bijna 30 meter lang en valt zeker onder één van onze pittigste survivalbanen! De Ultimate Crossfit Run is een combinatie van een Crossfit survivalbaan en een Klauterhelling en is om precies te zijn 29,5 meter lang. 

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

Eventueel uit te breiden met andere stormbanen. Koppel bijvoorbeeld de Free fallStormbaan of de Junglerun eraan om het nog spannender te maken voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 400+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Transport

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!