Beperkte ruimte? Huur een Stormbaan Bocht! 

Deze 90 graden hoek zorgt ervoor dat u uw deelnemers tijdens hun survivalrun een bocht moeten maken om de finisch te halen! Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw eigen bedachte parkour te realiseren! De bochten worden vaak ingezet bij grotere stormbanen om deze passend te krijgen op elke evenementenlocatie. De bochten worden ook gebruikt bij Ultimate Survivalcourse 325m.

Zowel in Mountain, Survival als Jungle Thema! Ook prima samen te combineren! 

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

Eventueel uit te breiden met andere stormbanen. Koppel bijvoorbeeld de Free fallStormbaan of de Junglerun eraan om het nog spannender te maken voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 500+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Transport

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!