Poppetjeskussen

Dit springkussen is super leuk voor kinderen die houden van interactie. Het springkussen is zeer uitgebreid en is geschikt voor kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar. Maar natuurlijk zijn ook oudere kinderen welkom op dit springkussen. Kruipen door een kruipgat en slalommen tussen de Poppetjes. Wat zou je als kind nog meerwillen wensen op een springkussen?  Dit springkussen zal niet gauw vervelen!

Het springkussen is geschikt voor ongeveer 10 kinderen. Wel raden wij altijd aan om de kinderen in groepjes te verdelen met leeftijdsgenootjes. 

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een springkussen te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het springkussen bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het springkussen ook zelf afhalen op onze locatie. 

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze springkussen aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om het springkussen niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat het springkussen stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze springkussens worden uiteraard haringen meegeleverd.

 

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!