Deze krokodil bijt echt!

De Happende Krokodil! Deze krokodil sluit om de minuut zijn bek. Hij leeft voornamelijk op kinderen maar deze blijven gelukkig ongedeerd. De opgeslokte kinderen kunnen ontsnappen via de staart van de krokodil. Dit springkussen is te gebruiken in wedstrijd verband maar kinderen kunnen hier ook prima vrij op spelen. Door de bewegende bek zullen de kinderen hier niet snel genoeg van krijgen. Echt een spectaculair luchtkussen!! Bekijk het filmpje!!

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een springkussen te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het springkussen bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het springkussen ook zelf afhalen op onze locatie. 

Veiligheid voorop!

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze springkussen aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om het springkussen niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder)te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat het springkussen stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze springkussens worden uiteraard haringen meegeleverd.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
10 x 5,6 x 3,3 meter
Transport Afm.
1,4 x 1 x 1 meter
Gewicht
240 Kilo
Stroombehoefte
2 x 1100 Watt
Leeftijdsindicatie
2 - 18 Jaar
Op- en afbouwtijd
+/- 45 min.
Transport

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!