Super Survivalbaan van 25 meter

Studie startweek  of introductie kamp organiseren? Of een leuk team uitje voor uw personeel of (voetbal) team? Huur dan deze Super Survival stormbaan!

Klim via een klimnet naar een hoogte van maar liefst vier meter! Glij naar beneden en tijger onder het net door! Baan je een weg door de verschillende hindernissen en haal als eerte de finish streep! Combinatie van de klauterbaan en de hindernisbaan maakt een super survivalbaan van ruim 25 meter lang!!!

Echt een enorm leuke combinatie met veel leuke hindernissen! Zeer geschikt voor zowel jong als oud! 

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

Eventueel uit te breiden met andere stormbanen. Koppel bijvoorbeeld de Free fallStormbaan of de Junglerun eraan om het nog spannender te maken voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 400+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om de handleiding te downloaden

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor twee toezichthouders (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
25 x 3,8 x 5,5 meter
Transport Afm.
(2x) 0,9 x 1 x 1 meter
Gewicht
2x160 Kilo
Stroombehoefte
2x 1350watt/230v
Lengte deelnemers
>120 cm
Toezichthouders
2/3 personen
Op- en afbouwtijd
+/- 45 min.
Transport

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!