Knock out Slingerbal huren

Bij dit spel draait het allemaal om balans en evenwicht! Deelnemers staan op een kleine verhoging op het springkussen, de bedoeling is dat je hier zo lang mogelijk op blijft staan.

In het midden van het spel hangt er een grote opblaasbare bal, probeer hiermee de tegenstanders zo hard mogelijk te raken waardoor ze uit evenwicht raken! Het slingerbal spel speel je met vier mensen tergelijkertijd.

Ben jij de andere tegenstanders te slim af en blijf jij het langste op het platau staan?

Het slingerspel is geschikt voor zowel jong als oud, uiteraard is het aan te raden om de deelnemers wel in leeftijdscatogorie tegen elkaar te laten spelen.Wil je het spel nog moeilijker maken? Dan kun je er uiteraard extra regels bij verzinnen! Laat de deelnemers na één minuut bijvoorbeeld op één been staan.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!