Spider BaseJump 27 meter! 

Uniek in Europa! Europa's grootste en spectaculairste vrijeval springkussen is uiteraard te huur bij Jumpverhuur. Baan je een weg door de 9 meter hoge klimtoren met verdiepingen die bekleed zijn met eleastiek .Ben je boven dan kun je  spectaculaire sprong maken van ruim 5 meter hoogte.

Durf je de sprong niet te maken dan zit er aan de achterkant van de toren een glijbaan om weer veilig naar beneden te komen

Deze attractie 4 uren volledig door ons verzorgd kost € 750,00 ex btw. maar uiteraard kunt u hem zelf ook begeleiden tijdens uw evenement!

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

One of a kind in ons assortiment en eventueel uit te breiden met andere stormbanen. Koppel bijvoorbeeld de Free fallStormbaan of de Junglerun eraan om het nog spannender te maken voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 400+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Begeleiding is bij deze attractie vanwege de hoogte ook vereist! U kunt dit zelf verzorgen maar u kunt uiteraard ook gebruik maken van onze proffesionele begeleiders.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
2700x380x900cm
Gewicht
550kg
Stroombehoefte
220volt
Leeftijdsindicatie
8-80jaar
Toezichthouders
3/6 personen
Transport

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!