Klauterhelling

Een opblaasbare klauterhelling huren maakt uw feest of evenement spectaculair! Alle deelnemers willen zich bewijzen en beklimmen zo snel mogelijk op de helling. Vervolgens glijden ze aan de andere kant van de attractie weer naar beneden. 

De klauterberg alleen is al een uitdaging maar je kunt je dag nog completer maken door hem te combineren met andere luchtkussens. Zo zorgt onze hindernisbaan voor nog meer snelheid en lengte aan je race. Stel zo zelf je geweldigste dag op maat samen!

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

De klauterberg alleen is al een uitdaging maar je kunt je dag nog completer maken door hem te combineren met andere luchtkussens. Zo zorgt onze hindernisbaan voor nog meer snelheid en lengte aan je race. Stel zo zelf je geweldigste dag op maat samen!  Koppel bijvoorbeeld ook aan  de Free fallStormbaan of de Junglerun om het nog spannender te maken voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 500+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om de handleiding te downloaden

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!