Altijd al de Himalaya willen beklimmen?

Dan is dit je kans! Kom jij het allerhoogst op deze grote opblaasbare klimtoren van liefst 12 meter hoog!! Uiteraard met een valbeveiliging om de veiligheid te garanderen! De toren kan van 3 kanten tergelijkertijd beklommen worden. Omdat deze klimtoren zo hoog is geeft het echt een geweldig uitzicht over uw evenement of locatie!

De hoogste opblaasbare klimtoren van Nederland!

De Himalaya klimtoren kan aan drie zijde beklommen worden. De klimwand is voorzien van kunstof grepen (net als in een indoorklimpark) Deelnemers worden in een valbeveliging gezekerd zodat de veiligheid gegarandeerd is. Boven in de Himalaya klimtoren hangen drie bellen. Degene die als eerste boven is luid de bel en heeft gewonnen! Na het luiden van de bel kunnen deelnemers abseilend naar beneden

Inclusief proffesionele begeleiding van Jumpverhuur!

De opblaasbare mobiele klimwand wordt door Jumpverhuur geplaatst en begeleid (op basis van drie uur). Een extra draaiuur kost € 95.00 i.v.m. de proffesionele begeleiding. Uiteraard kunt u de Himalaya ook zelf ophalen en opbouwen. Hou er wel rekening mee dat dit een enorm groot pakket is, hij vrijwel alleen met een meubelbak (liefst met elektrische laadklep) te vervoeren is en het opbouwen ook vrij lastig is. Uiteraard krijgt u bij ons de benodigde instructies om het op- en afbouwen goed te laten verlopen, ook krijgt u uitgebreide instructies over de werking van de valbeveiliging 

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten. Tevens dient  de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Geef bij uw aanvraag de ondergrond aan zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

 

Transport naar binnen-en buitenland

Opbouwen en afbouwen

100% van onze klanten beveelt ons aan!