Rodeo Unicorn huren?

When someone told me i lived in a fantasy world, I nearly fell of my Unicorn!

Deze mechanische rodeo Unicorn mag op geen enkel evenement ontbreken. De bokkende en draaiende Unicorn probeert de deelnemers van zich af te gooien. Onze Rodeo Unicorn heeft al wat leuke recensies op haar naam! Zo spreken Colourful Rebel en Beautify vol lof over onze Rodeo Unicorn! 

Proffesionele begeleiding

De bediening van de Rodeo Unicorn wordt door een begeleid(st)er van Jumpverhuur verzorgt. Hierdoor blijft de veiligheid van de ‘berijders’ gewaarborgd. De prijs is incl. drie uren met proffesionele begeleiding, elk extra uur kost 75 euro.

Wilt u de Unicorn liever zelf besturen en begeleiden, dan kunt u dit aangeven bij uw aanvraag.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

De Rodeostier is vrij complex om op te bouwen ook het vervoer is vrijwel onmogelijk voor particulieren. U heeft hiervoor namelijk een kleine vrachtwagen nodig met hydraulische laadklep. Snelle levering is daarom ook mogelijk door onze eigen transportdienst. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Begeleiding is bij deze attractie vanwege de hoogte ook vereist! U kunt dit zelf verzorgen maar u kunt uiteraard ook gebruik maken van onze proffesionele begeleiders.

 U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
6 x 6 meter
Stroombenodigheden
2 x 1100 watt/230v
Leeftijdsindicatie
vanaf 6 jaar
Transport
Geen eigen vervoer mogelijk

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!