Nostalgisch Reuzenrad huren

Wilt u echt iets unieks op uw evenement hebben? Huur dan dit geweldige Reuzenrad! Breng uw bezoekers naar een hoogte van circa 9,30 meter en laat ze van het fantastische uitzicht over uw festival genieten! Dit Reuzenrad is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. 

Het Reuzenrad, de Zweefmolen en draaimolen zijn tevens gebruikt tijdens de videoclip van het nummer Hearts on Fire van de Common Linnets.

Proffesionele begeleiding

Deze attractie is enkel inzetbaar met proffesionele begeleiding. De huur van deze attractie bedraagt € 1395,00 excl. btw. en incl. 3 uur achtereenvolgend draaien incl. begeleiding. Eventuele extra draaiuren kosten per uur €195,00 excl. btw. (incl. bediening)

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Helaas is het i.v.m. de veiligheid en vanwege de complexe opbouw van de Reuzenrad niet mogelijk deze attractie zelf af te halen. Snelle levering is daarom ook mogelijk door onze eigen transportdienst. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.U heeft dit product al toegevoegd aan uw offerte

Informatie aanvragen voor dit product
Deel dit product

Specificaties

Afmeting
9 x 6 x 9,5 m (lxbxh)
Stroombehoefte
Krachtstroom (32A)
Transport

Bekijk ook …

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!