Attractieverhuur

Verreweg het grootste aanbod van verschillende spectaculaire attracties!

Langste stormbaan ter wereld!

Mudraces, Wipe-outs, watergevechten en stormbanen. Alle benodigheden voor de ultime survivalbaan hebben wij in huis! Nooit eerder was het mogelijk om over een opblaasbare stormbaan van maar liefst 325 meter te klimmen, klauteren,springen en vallen! Sinds 2017 bekend van o.a. NOS Journaal, de Metro en Nu.nl! En we kunnen hem tegenwoordig zelfs nog langer en uitdagender maken! 

Van een Rodeo Unicorn tot Mega Stef Stuntpiloot XL!

Ook voor de meest exclusieve attracties bent u bij ons aan het juiste adres! U kent wellicht de mechanische rodeostier? Maar wat dacht u van een mechanische rodeo Unicorn op uw evenement? Of heeft u goede herinneringen aan het (drank) spelletje Stef Stuntpiloot? Bekend van Dumpert en een zeer geliefd spel onder studenten en jongeren! Ook hier hebben wij een XL variant! Kortom wij hebben echt alles om uw evenement, teambuilding / personeels dag nog leuker te maken! 

Bumperballen en Aquaballen huren!

Altijd al eens in een waterbal over het water willen lopen? Of met al je vrienden een potje voetballen in bubbel voetbal? Ook deze en vele andere hilarische spellen huurt u voordelig bij Jumpverhuur. Ook hebben wij voetbalboarding, pannaboardings en snelheidmeters in de verhuur voor het leukste voetbal evenementen!

kosteloos annuleren bij slecht weer
transport naar binnen-en buitenland
opbouwen en afbouwen
100% van onze klanten beveelt ons aan!